ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

לחם שיבולת שועל

רשימת מצרכים

500 גרם שיבולת שועל דקה
500 גרם שיבולת שועל גסה
3/4 ספל קמח דוחן (פשוט לטחון דוחן בבלנדר)
1 כפית גדושה מלח הימלאיה
1 כף מולסה
3 כפות זרעי צ'יה
3 ספלים של מים מינרלים

הוראות הכנה

שורים 3 כפות זרעי צ'יה בספל מים כ-10 דקות.

מניחים בקערת המערבל את כל המצרכים.
מוסיפים את זרעי הצ'יה שתפחו.
מתחילים לערבל ומוסיפים בהדרגה את יתרת המים (עוד 2 ספלים).
לאחר שהתערובת אחידה, מניחים ב-2-3 תבניות אינגליש קייק, רצוי רחבות.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך כ-25 דקות.
מצננים היטב!
מוציאים מהתבניות ופורסים בעובי הרצוי.
יש לשמור במקרר ו/או במקפיא.
מומלץ לחמם במצנם לפני שאוכלים?
מניחים בקערת המערבל את כל המצרכים.
מוסיפים את זרעי הצ'יה שתפחו.
מתחילים לערבל ומוסיפים בהדרגה את יתרת המים (עוד 2 ספלים).
לאחר שהתערובת אחידה, מניחים ב-2 תבניות אינגליש קייק, רצוי רחבות.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך כ-25 דקות.
מצננים היטב!
מוציאים מהתבניות ופורסים בעובי הרצוי.
יש לשמור במקרר ו/או במקפיא.
מומלץ לחמם במצנם לפני שאוכלים?

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי