מחמים תנור לחום של 170 מעלות.
שוטפים היטב את התפוחים, מקלפים וחותכים לפלחים דקים.
מניחים את פלחי התפוחים בקערה + 2 כפות סוכר קוקוס + 1/4 כפית קינמון.
במערבל:
מניחים את הביצים וסוכר הקוקוס ומערבלים היטב.
מוסיפים בהדרגה את שמן הקוקוס, הדבש, הקמח, סודה לשתייה וקינמון.
מסדרים בתחתית התבנית את התפוחים ושופכים מעל את הבלילה.
מומלץ להשתמש בתבנית קוטר 24-26 ס"מ.
יתכן והתפוחים יצופו למעלה… זה בסדר, הם ימצאו את מקומם באפייה.
מכניסים לתנור למשך 30-35 דקות (מומלץ לבדוק בעזרת קיסם).