ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

עוגת דבש עם תפוחים

רשימת מצרכים

3 ביצים

1/3 כוס סוכר קוקוס

1/3 כוס דבש (איכותי)

1/2 כוס שמן קוקוס

3/4 כוס תה פושר

2+1/2 כוסות קמח כוסמין מלא

1 כפית שטוחה – סודה לשתייה

1 כפית קינמון

2 תפוחים בגודל בינוני (מכל סוג שאוהבים)

3-4 כפות לימון סחוט

הוראות הכנה

מחמים תנור לחום של 170 מעלות.

שוטפים היטב את התפוחים, מקלפים וחותכים לפלחים דקים.

מניחים את פלחי התפוחים בקערה + 2 כפות סוכר קוקוס + 1/4 כפית קינמון.

במערבל:

מניחים את הביצים וסוכר הקוקוס ומערבלים היטב.

מוסיפים בהדרגה את שמן הקוקוס, הדבש, הקמח, סודה לשתייה וקינמון.

מסדרים בתחתית התבנית את התפוחים ושופכים מעל את הבלילה.

מומלץ להשתמש בתבנית קוטר 24-26 ס"מ.

יתכן והתפוחים יצופו למעלה… זה בסדר, הם ימצאו את מקומם באפייה.

מכניסים לתנור למשך 30-35 דקות (מומלץ לבדוק בעזרת קיסם).

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי