2 כוסות קמח כוסמין (רצוי מלא)
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1 כוס חלב שקדים ללא סוכר
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן קוקוס
1/2 כוס סוכר קוקוס
2 כפות סירופ מייפל אורגני
1-2 תפוחים (מכל סוג שאוהבים)
תוספת מעל:
1/2 כוס שיבולת שועל גסה
1/2 כוס קמח כוסמין (רצוי מלא)
1/4 כוס שמן קוקוס
1/2 כפית קינמון
1/4 כוס סוכר קוקוס
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
חותכים את התפוחים לקוביות (גדולות או קטנות, כמו שאוהבים)
מערבבים את כל המצרכים לבסיס במערבל ומוסיפים את קוביות התפוחים.
מסדרים בתבנית שקעים.
את התוספת מעל:
מערבבים היטב ומפזרים מעל המאפינס.
אופים בתנור למשך 30 דקות.