ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

עוגת תפוזים וקוקוס

רשימת מצרכים

2 תפוזים סחוטים
2 כפות זרעי צ'יה
½ כוס סוכר קוקוס
1 כפית גדושה קינמון
1/3 כוס שמן קוקוס (מומס)
1 כוס שיבולת שועל (דקה/גסה)
1 כוס קוקוס
½ כוס קמח טף
¼ כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום או,
1 כף סיבים תזונתיים (אפשר גם וגם)

1 כף קקאו – אפשרות

תבנית עגולה קפיצית בקוטר 24 / אינגליש קייק

הוראות הכנה

  • מחממים את התנור ל-170 מעלות.
  • סוחטים את התפוזים ושורים בהם 2 כפות זרעי צ'יה.  מוסיפים מים להשלמת כמות הנוזלים ל-1 כוס.
  • בקערה נפרדת מניחים את כל המצרכים, תוך כדי ערבוב והוספת הנוזלים.
  • אופים כ-30-40 דקות, עד להשחמה.

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי