ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

טורטיות מקמח כוסמין

רשימת מצרכים

להכנת כ-6-7 יחידות.
1 כוס קמח כוסמין מלא
1 כף שמן זית
1/4 כפית מלח
1 כוס מים

 

הוראות הכנה

  • מניחים את כל המצרכים בקערת מערבל ומערבלים.
  •  במקרה הצורך, אפשר להוסיף מים – כדי שהבלילה לא תהיה סמיכה מידי.
  • מחממים מחבת טפלון (אין צורך בשימון).
  • יוצקים בעזרת מצקת מן הבלילה אל המחבת.
  • מנערים מעט את המחבת, לקבלת טורטיה עגולה, בגודל המחבת (כמו קרפ).
  • כאשר נוצרים חורים קטנים והיא ניתקת מן המחבת, להפוך למספר שניות ולהסיר.
  • ניתן להגדיל את כמות הטורטיות בעזרת הכפלת הכמויות הבסיסיות הנ"ל.

למילוי

אפשר למלא ברצועות אבוקדו וירקות. או, רצועות עוף עם בצל.

 

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי