ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

שניצל בתנור עם שיבולת שועל

רשימת מצרכים

500 גרם שניצל (או יותר)
5 כפות שמן קוקוס (בחורף – יש להמיס קודם לכן)
¼ כפית מלח הימלאיה דק (או לפי צורך)
¼ כפית תבלין "ראס אל חנות"
2 כוסות פתיתי שיבולת שועל דקה/גסה (אפשר לערבב)
¼ כפית קינמון – אם אוהבים…

הוראות הכנה

  • שוטפים היטב את השניצלים ומורידים קצוות.
  • מניחים בקערה את שמן הקוקס והתבלינים.
  • בצלחת שטוחה מניחים את פתיתי שיבולת השועל.
  • טובלים את השניצלים בשמן הקוקוס ואחר כך בשיבולת השועל.
  • מסדרים על נייר אפייה בתבנית.
  • אופים כ-25 דקות בחום של 170 מעלות.