1 ק"ג קמח כוסמין מלא 300 גרם מחמצת 4 כפות שמן זית 1 כפית מלח הימלאיה דק 1 כף מולסה או סילאן טבעי ללא סוכר 1-11/2 כוסות מים פושרים סיר גריל חשמלי (חלק תחתון מחומם על הכיריים ובחלק העליון ישנו גוף חימום)
הוראות הכנה
מניחים את כל המצרכים בקערה ומערבלים בעזרת וו לישה.
להתפיח למשך לילה.
בבוקר – ללוש שוב, בידיים (אם הבצק דביק מידי, להוסיף קמח)
להתפיח שוב למשך 4-5 שעות.
ליצור כדורים בגודל בינוני (קטן מגודל קלמנטינה)
להתפיח שוב כשעתיים.
על משטח עם קמח כוסמין, לפתוח כל כדור לעיגול שטוח ולאפות בסיר גריל.