ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

קרקרים נטולי גלוטן

רשימת מצרכים

1 כוס קמח חומוס
1 כוס קמח טף
½ כוס זרעי צ'יה
½  כוס שומשום מלא
1 כפית מלח הימלאיה
3 כפות שמן זית
½ כוס מים
שיבולת שועל דקה (קוואקר) 

הוראות הכנה

  • מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  • מערבבים בקערה את כל החומרים, תוך כדי הוספת המים, עד ליצירת עיסה אחידה.  הבצק צריך להיות מעט דביק, ברמה שניתן לעבוד איתו.
  • מחלקים את הבצק ל-4 חלקים.
  • מפזרים על משטח העבודה שיבולת שועל ומרדדים עליה את הבצק לעלה דק.  
  • חותכים לריבועים בגודל הרצוי.
  • אופים 15-20 דקות.
  • מצננים על רשת.
  • יש לשמור בקופסה סגורה.

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי