ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

מקלות גריסיני נטולי גלוטן

רשימת מצרכים

1 כוס קמח חומוס
1 כוס קמח טף
½ כוס זרעי צ'יה
½  כוס שומשום מלא
1 כפית מלח הימלאיה
3 כפות שמן זית
½ כוס מים

הוראות הכנה

  • מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  • מערבבים בקערה את כל החומרים, תוך כדי הוספת המים, עד ליצירת עיסה אחידה.  הבצק צריך להיות מעט דביק, ברמה שניתן לעבוד איתו.
  • בוצעים חתיכה, מגלגלים ומיצרים מקל בגודל הרצוי.
  • אופים 15-20 דקות.
  • מצננים על רשת.
  • יש לשמור בקופסה סגורה.

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי