דלג לתוכן
ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי
אזור אישי
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
תבשיל עדשים כתומות
רשימת מצרכים
1 כוס עדשים כתומות
4 עלי סלרי, כולל הענף והעלים
1 כף שמן זית
1 בצל בינוני
2 גזרים בגודל בינוני-גדול
1 כפית מלח הימלאיה דק/גס
1 כפית כורכום
11/4 כוסות מים
הוראות הכנה
משרים במים את העדשים, למשך 4-5 שעות.
מניחים בסיר את שמן הזית.
חותכים את הבצל לרצועות דקות לאורכו.
קולפים את הגזרים וחותכים אותם לעיגולים דקים.
שוטפים היטב את עלי הסלרי וקוצצים אותה.
מניחים הכל בסיר.
מוסיפים את המים והתבלינים.
מבשלים על להבה בינונית כ-30 דקות.