דלג לתוכן
ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי
אזור אישי
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
תבשיל אורז פראי וירקות
רשימת מצרכים
1 כוס אורז פראי
1 כוס גרגירי חומוס
1 זוקיני גדול
2 גזרים גדולים
חתיכת דלעת
1 בצל בינוני
1 בטטה בגודל בינוני
הוראות הכנה
משרים ללילה את האורז הפראי.
בנפרד – משרים את גרגירי החומוס.
למחרת – שוטפים את גרגירי החומוס ומרתיחים אותם לכ-25 דקות. לאחר מכן שופכים את המים, שוטפים אותם היטב.
בקדרה – מניחים את גרגירי החומוס שהורתחו.
שוטפים את האורז ומפזרים מעל החומוס.
שוטפים את כל הירוקות וחותכים אותם לחתיכות בגודל הרצוי.
לרוטב:
1 כוס מים, ½ כפית מלח הימלאיה, 1 כף רכז חרובים, 1 כפית כורכום ואפשר מעט קינמון. שופכים מעל הקערה המסודרת.
מוסיפים עוד 2 כוסות מים.
סוגרים את הקדרה ואופים לפחות שעתיים בתנור, בחום של 170 מעלות.