דלג לתוכן
ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי
אזור אישי
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
קישואים ממולאים בירקות
רשימת מצרכים
8 קישואים עגולים
2 גזר
3 פרחים קטנים של ברוקולי
3 פרחים של כרובית
1/2 כוס גרגרי תירס
1/2 כוס שעועית ירוקה
1/2 כוס מים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית דבשת חרובים או סילאן (טבעי, ללא סוכר)
ניתן לשים קוביות של משמש אוזבקי וחמוציות טבעיות – לפי הטעם
הוראות הכנה
חוצים באמצע, לרוחב את הקישואים ומרוקנים את התוכן שלהם.
קוצצים את הירקות, מערבבים אותם בקערה וממלאים בהם את הקישואים.
מכינים את הרוטב: מערבבים בחצי כוס מים: מלח, קינמון ודבשת חרובים או סילאן ושופכים על כל קישוא בנפרד.
אופים בתנור על טמפרטורה נמוכה, 150-160 מעלות, כשעה