דלג לתוכן
ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי
אזור אישי
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
בית
ד״ר רויטל פיטוסי
גלובל דיאגנוסטיקס
העצמת הבריאות Welfare life
שיטות טיפול
שטיפה אנרגטית
צמחי מרפא
פרחי באך
סוג’וק
עיסוי לימפתי
טיפול בכאבים
מאמרים
מתכונים
המוצרים
יצירת קשר
מג'דרה קינואה ועדשים
רשימת מצרכים
1 כוס קינואה, מושרית (לפחות לילה)
1/2 כוס עדשים שחורות – מונבטות
1/2 כוס עדשים ירוקות – מונבטות
1 כף שמן זית
1 בצל בגודל בינוני
1 כפית מלח
1 כפית כורכום
1 כפית כמון
1 כוס מים (לפי כוס המדידה של הקינואה)
הוראות הכנה
שמים בסיר את שמן הזית.
חותכים בצל בינוני לרצועות דקות ומוסיפים לסיר.
שוטפים את הקינואה ומוסיפים לסיר.
מוסיפים את העדשים.
מתבלים במלח, כורכום וכמון.
מוסיפים 1 כוס מים.
מבשלים כ-30 דקות על להבה בינונית.
ניתן להעשיר את התבשיל ב-1/2 כוס גרגירי חומוס – מושרים, מונבטים ומורתחים.