ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

תבשיל עדשים כתומות

רשימת מצרכים

  • 1 כוס עדשים כתומות
  • 4 עלי סלרי, כולל הענף והעלים
  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל בינוני
  • 2 גזרים בגודל בינוני-גדול
  • 1 כפית מלח הימלאיה דק/גס
  • 1 כפית כורכום
  • 11/4 כוסות מים

הוראות הכנה

  • משרים במים את העדשים, למשך 4-5 שעות.
  • מניחים בסיר את שמן הזית.
  • חותכים את הבצל לרצועות דקות לאורכו.
  • קולפים את הגזרים וחותכים אותם לעיגולים דקים.
  • שוטפים היטב את עלי הסלרי וקוצצים אותה.
  • מניחים הכל בסיר.
  • מוסיפים את המים והתבלינים.
  • מבשלים על להבה בינונית כ-30 דקות.

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי