ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

רוטב עגבניות לפסטה

רשימת מצרכים

  • 1 כף שמן זית
  • 2 שיני שום או 1 בצל בגודל בינוני (אפשר לשים את שניהם – לפי טעם)
  • 6-7 עגבניות בינוניות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור – אפשרי…

הוראות הכנה

  • שמים בסיר את שמן הזית.
  • קוצצים את השום / הבצל / שניהם
  • חותכים עגבניות לקוביות
  • מערבבים את הבצל, השום והעגבניות ומבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות.
  • מוסיפים מלח, פפריקה (ופלפל שחור).

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי

יצירת איזור אישי באתר