ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

קישואים ממולאים בירקות

רשימת מצרכים

  • 8 קישואים עגולים
  • 2 גזר
  • 3 פרחים קטנים של ברוקולי
  • 3 פרחים של כרובית
  • 1/2 כוס גרגרי תירס
  • 1/2 כוס שעועית ירוקה
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית דבשת חרובים או סילאן (טבעי, ללא סוכר)
  • ניתן לשים קוביות של משמש אוזבקי וחמוציות טבעיות – לפי הטעם

הוראות הכנה

  • חוצים באמצע, לרוחב את הקישואים ומרוקנים את התוכן שלהם.
  • קוצצים את הירקות, מערבבים אותם בקערה וממלאים בהם את הקישואים.
  • מכינים את הרוטב: מערבבים בחצי כוס מים: מלח, קינמון ודבשת חרובים או סילאן ושופכים על כל קישוא בנפרד.
  • אופים בתנור על טמפרטורה נמוכה, 150-160 מעלות, כשעה

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי