ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

קינואה

רשימת מצרכים

  • 1 כוס קינואה
  • 1 בצל בגודל בינוני
  • ½ כפית מלח הימלאיה
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

  • משרים במים את הקינואה, למשך 4-5 שעות.
  • מניחים בסיר את שמן הזית.
  • חותכים את הבצל לרצועות דקות לאורכו.
  • שוטפים את הקינואה ומניחים בסיר.
  • מוסיפים את המים והתבלינים.
  • מבשלים על להבה בינונית כ-30 דקות.

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי

יצירת איזור אישי באתר