ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

סלט קינואה

רשימת מצרכים

  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 3-4 ענפי סלרי
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • כוס גרעיני רימון
  • חצי כוס אגוזים קצוצים גס
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • מיץ מלימון שלם

הוראות הכנה

  • משרים את הקינואה 3-4 שעות.
  • מבשלים על להבה בינונית עם 1 כוס מים.
  • מצננים.
  • קוצצים את הסלרי והפטרוזיליה ומוסיפים לקינואה, מוסיפים את גרעיני הרימון.
  • מתבלים: שמן זית, מלח ולימון.
  • יש לאחסן בקופסא סגורה במקרר, עד 3 ימים.

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי