ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

מג'דרה קינואה ועדשים

רשימת מצרכים

  • 1 כוס קינואה, מושרית (לפחות לילה)
  • 1/2 כוס עדשים שחורות – מונבטות
  • 1/2 כוס עדשים ירוקות – מונבטות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל בגודל בינוני
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • 1 כוס מים (לפי כוס המדידה של הקינואה)

הוראות הכנה

  • שמים בסיר את שמן הזית.
  • חותכים בצל בינוני לרצועות דקות ומוסיפים לסיר.
  • שוטפים את הקינואה ומוסיפים לסיר.
  • מוסיפים את העדשים.
  • מתבלים במלח, כורכום וכמון.
  • מוסיפים 1 כוס מים.
  • מבשלים כ-30 דקות על להבה בינונית.
  • ניתן להעשיר את התבשיל ב-1/2 כוס גרגירי חומוס – מושרים, מונבטים ומורתחים.

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי