ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

חומוס ביתי

רשימת מצרכים

  • 1 כוס גרגירי חומוס (אורגנים)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח הימליה
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 1/2-1 כוסות מים

הוראות הכנה

  • משרים בקערה עם מים את גרגירי החומוס למשך 24 שעות.
  • מניחים במסננת למשך 24 שעות נוספות ומערבבים מדי פעם.
  • מרתיחים את הגרגירים כ-25 דקות ולאחר מכן שוטפים היטב.
  • שמים בבלנדר את כל המרכיבים הנ"ל, ומוסיפים מים בהדרגה, עד לקבלת מרקם אחיד.
  • להגשה – ניתן לפזר מעל ממרח החומוס שמן זית, פפריקה וכמון.

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי