ההמלצות והמידע הניתנים באתר, אינם מהווים תחליף לטיפול וייעוץ רפואי

קציצות עדשים כתומות וקינואה

רשימת מצרכים

  • 1 כוס קינואה מבושלת  (ראו מתכון בהמשך)
  • 2 כוסות עדשים כתומות (יש להשרות במים כשעתיים)
  • 1 בצל חתוך לרבעים
  • 1 צרור כוסברה קצוץ
  • 1/2 כוס עדשים ירוקות מונבטות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח הימלאיה
  • קורט פלפל שחור גרוס (אפשרי)
  • 1 כוס מים

הוראות הכנה

  • שוטפים ומסננים את העדשים הכתומות.
  • שמים בבלנדר את העדשים השטופות, בצל חתוך, כוסברה וכף שמן זית.  מערבלים היטב, עד להיווצרות תערובת רכה ואחידה.
  • מוסיפים את התערובת לקינואה המבושלת, ומערבבים היטב.
  • מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס.
  • יוצרים קציצות ומניחים בתבנית.
  • אופים בטמפרטורה של 200 מעלות כ-25 דקות.

הישארו מעודכנים

הצטרפו לרשימת התפוצה

© כל הזכויות שמורות לד״ר רויטל פיטוסי